Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Our wonderful nature

Like the wings of a butterfly in the air
Like the soft breeze across the coast
Nature tells the story of her heart
The deep forests with pine trees so high
Stunning fir trees and soothing sounds
when raindrops fall into a rippling stream

Here I want to be, here I want to live
Nature brings peace and tranquility
In all the beauty there is soul
This is where freedom is

Like the spider's hour-long work
on the wall of the desolate red cottage
Nature lives forever
This is where the real beauty is
Like the waves of the rolling sea
A still breeze touches my cheek so softly

Here I want to be, here I want to live
Nature brings peace and tranquility
In all the beauty there is soul
This is where freedom is

The ladybug's beautiful dots
All the animals of the forests
Covered stones in beautiful moss
The gulls scream across the tree tops
Tell me, isn’t the amazing nature
happiness and freedom to our souls

Here I want to be, here I want to live
Nature brings peace and tranquility
In all the beauty there is soul
This is where freedom is

Copyright © Milla

Vår underbara natur

Som en fjärils vingslag i luften
Som den sköna brisen över kusten
Naturen berättar sitt hjärtas saga
De djupa skogarna med tallar så höga
Ståtliga granar och lugnande ljud
när regndroppar faller ner i en porlande bäck

Här vill jag finnas, här vill jag bo
Naturen inger frid och ro
I allt det vackra finns det själ
Det är där friheten finns

Som spindelns timslånga arbete
på den ödsliga röda stugans vägg
Naturen lever för evigt
Det är där den äkta skönheten finns
Som det böljande havets vågor
En still bris vidrör min kind så mjukt

Här vill jag finnas, här vill jag bo
Naturen inger frid och ro
I allt det vackra finns det själ
Det är där friheten finns

Nyckelpigans vackra prickar
Skogarnas alla djur
Övertäckta stenar i härlig mossa
Fiskmåsarnas skriande över trädtopparna
Säg, är inte den fantastiska naturen
lycka och frihet för våra själar

Här vill jag finnas, här vill jag bo
Naturen inger frid och ro
I allt det vackra finns det själ
Det är där friheten finns

Copyright © Milla




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av WhatItFeelsLike
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-26 16:42



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, underbart, vilken hyllning, gillar dina ord, naturen lever för evigt.
2020-04-26
  > Nästa text
< Föregående

WhatItFeelsLike
WhatItFeelsLike