Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUSEN NÅLAR

Tusen nålar
en ocean mellan mig och mitt mål
Vårat mål
Ditt liv
Men viktigare än så
en melodi
utan rum
utan tid
Eufori
tills rädslan tar vid
Ge mig frid
Ta mig tillbaka
ta min hand
Ut på havet
Du behöver inte förstå
Älska mig åndå




Fri vers av BreakingHands
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-26 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BreakingHands