Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett telefonsamtal

En varm röst  möter dig

En tanke väcks så mycket

värmen bor hos dig

Alltid där tyder ansiktets spegelbild

Skratten genom linjen lyser upp din dag

Vår dag när vi bara är nära 

omsluter varann med sådan glädje se upp 

lyssna in i telefonen är allt så vackert för örat

glittra le 

Ett telefonsamtal gör dagen så meningsfullt

og betyder så mycket

Slå en pling.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-26 17:15



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Håller verkligen med ett telefonsamtal kan skänka tröst till en vän som tycks befinnas i regnväder :)
2023-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP