Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett steg till


gå ...
närma dig gränsen
utan att falla

nå yttersta kanten
av självet

modet kommer till dig
om du glömmer
vad tvivel är

ett steg till ...
och ytterligare ett ...

bygg broar över tomheten
och helvetesgapet
finns inte mer ...




Fri vers av Klint
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-26 17:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Uppmuntrande och trösterikt!
Bra skrivet.
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint