Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

Formar att nätet runt alla dras åt

inte vara för nära

inte känna värmen

göra allt annorlunda

Se på kärleken på nytt kan vara så ensamt

 Vem  tar hand om dem som ingen har.Resan  med tåget känns behagligt lagom med personer

Avståndet får dig att tänka   vi är så små utan skydd

När livet ändras plötsligt  upp och ned

Ett samhälle präglas av alvarets tyngd

Avståndet ökas mer och mer

Skjuter bort tryggheten 

Livet går vidare Skyndar på........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-26 17:27



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert!
2022-06-17

  Monika A Mirsch VIP
Omtumlande är din dikt - sträcker sig ner i djupet av mitt jag -
"Ett samhälle präglas av alvarets tyngd
Avståndet ökas mer och mer..."
Det är liksom någon herr/fru "passiv" som tagit över ...
- Det är ju förryckt...
Tack för dina ord, din dikt!
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP