Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potatishav

Sitter på knä i trägården mitt blivande potatisland tänker på havet en brusning havstrand en svan som breder ut sina vingar landar vid strand
strömmingsfiske med tacklor från min gamla eka en sköte lagd
kvitter från holken jag ser blåfik sitt bo gör till sommaren små vi se
potatisen nu i jorden är sitter på knä reser mig ser himmelen blå med skira moln..




Fri vers av Steff...
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-26 18:17



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
fina naturbilder
2020-04-27

  Solweig Jansson VIP
En underbar betraktelse !
2020-04-26

    Lena Staaf VIP
Fint om kontrasten mellan leran i potatislandet och det böljande havet.

2020-04-26

  Öknens Ros VIP
Så fin bild du målar upp av naturen och vad som där händer.
2020-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Steff...