Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkvitter

 

En fågel sjunger för mig
en vårsång utan ord
Den vill för mig berätta
att den trivs på denna jord

Där solens strålar skina
och allt så stilla är
Där vinden slutat vina
och våren träden beklär

Det blänker uti i bäcken
och vattnet stämmer upp
till fågelns glada toner
medan solen når sin topp


Så många vackra toner
ut ur fågelns lilla hals
ger så glada injektioner
att jag börjar dansa vals

Så jag dansar fram på vägen
med min fågel vid mitt öra
om Du kan följa stegen
så kanske du får höra

 

Hur vackert det låter......

Copyright (christin lederman)




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-26 18:52



Bookmark and Share


  ULJO
Fågelsång så vackert och så tidsenligt.
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP