Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en typ..

vårdröm sommar natt
dag blir härligt lång
ett levande skratt




Bunden vers (Haiku) av Steff...
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-26 18:59



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Härlig text !
2020-04-26

    Lena Staaf VIP
Jättefin dikt ( men ingen haiku - ska vara åtta stavelser i mittraden).
2020-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Steff...