Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är här!

Hur är det egentligen...

Kan en vara stark och svag samtidigt?
Kan en vara modig och blyg på en gång?
Eftertänksam och pratsam?
Åsiktsmaskin och reflektionsförsjunken?
Omnipotent och fullständigt impotent?
Kompetent och aningen inkompetent?
Extrovert och introvert?

Tja, jag är övertygad om att det går fast...jag vet ju inte riktigt.

Jag är ju både väldigt tryggt självsäkert självmedveten och tvivlar på att jag riktigt förmår förstå...

Livets ytterligheter och allt däremellan!
Det är väl det som är livet.
Mitt liv.
Kanske det som emellanåt är jag.

Nu är jag då ändå här.
Så storslaget allvarsamt.
Så lekfullt spännande!




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-26 20:06



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Underbar text ! Ja, en människa kan vara så komplex !
2020-04-27

  Kungskobran VIP
Livet är ambivalent
för allt som hänt
Vad som är sant idag
är lögn i morgon
De e som de e
om man vill hänga me
2020-04-26
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB