Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvällssol


Ännu en liten stund


Solens sorti

Bak
trädtoppars
siluetter

ner mellan
svarta stammar

långsamt
dalande

glödhet

Uteplatsen
lagom varm
ännu

badande i
solens
allra sista

värmande
strålar

Ännu en liten
stund




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-26 21:47



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en stund i avtagande solvärme. Bra!
2020-04-27

  Kungskobran VIP
Så skönt det är att kunna sitta på uteplatsen även om man måste ha tröjan på.
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP