Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drogerna erbjöd ingen flykt, men känslomässig frihet


Nånstans i botten av en tragedi



inför utsikten att välja mellan att för evigt
söla ner sig själv med saliv och avföring
sittande bältad i en rullstol låst i ett hörn

eller

kasta sig rakt ut i det orimliga med blott
en tunn nattskjorta mot bortre änden av
korridoren där densamma saknade dörr




Valde han att välta rullstolen, skita ner
sig och med tårar i snoret ropa på hjälp






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-26 23:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Somliga människor bär hatt eller mössa som huvudbonad, andra bär kläder enligt senaste mode, oavsett de är ätliga eller levereras i kartong.
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP