Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ler en ny bok.


Nya och gamla stigar, skapar raka spåret till mitt hjärta el

Jag trampar nya stigar.
Ändå behåller jag några av de gamla.
Gör jag?
Det är det, som skapar förvirringen.

Någonting att bygga på.
Någonting att dra ifrån.
Yin och Yang, om det var en stig...

Balans.
Hyperaktivity.
Lugn.
Lugn i stormen.

Före stormen kommer branden.
Jag svamlar!
Men ack så bra det blir!




Bunden vers av Mim
Läst 78 gånger
Publicerad 2020-04-27 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim