Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 Minuter kvar.

Sex minuter Kvar.
Säger titeln allt?
Eller väntar du på ett tills?...
Och sedan ett Svar!




Bunden vers av Mim
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-04-27 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim