Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga aldrig

 

Livets mening
jag hittade
själens rening
om tittade

i halvsekels id
sökt palats
frågan om frid
föll på plats

egot späkande
bett giftiga
sår till läkande
det viktiga

dock förbannat
gled svaret
ut och stannat
åter i varet




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-28 17:27



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord som gräver djupt efter rötters härkomst och landar i god jord.....
2020-04-29

  Öknens Ros VIP
Stilistiskt stramt och åter hållet, du har din egen stil i text och form. Snyggt!
2020-04-29

    Lena Staaf VIP
Rytmiskt och fint rimmat om sökande efter frid och försoning där vägen dit är knagglig och full med tistlar och törnen.
2020-04-28

    Sefarge VIP
Djup rimmat!
Om livets mening
I naturens förening?



2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP