Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vardag under våren

Skönt
Sol
Värme
Fågelkvitter
Uteliv
Sättpotatis
Jordgubbar
Tomater
Gurkor
Druvor
Och annat
Planteringsjord
Rododendronjord
Amplar
Pelargoner
Solstol
med fika
I lugnet
Stillheten
Fågelkvitter
I kvällssolen




Fri vers av Krengan
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-27 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krengan