Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som är...


Det som blev

Det som inte
blev

Det som
tänktes
och drömdes

Är det som
ändå
ledde hela vägen

fram till det
som ändå blev

och faktiskt är
just här





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-27 11:45



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Fint komponerat, rader med djup klang.
2020-04-28

    Max Poisé
Orsak och verkan i poetisk text. Snyggt Lottie! Humorn är tidlös:-)
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP