Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte enkelt att älska...

 

lockande förslag

att tillsammans skulle vi kunna

lätta på trycket av hjärtesorg

vi låste in det förflutna

gett utrymme för nya med- och motvindar

vägen till lyckan doftar inte bara rosor

nätterna suktar efter dagarna

och livet siktar framåt

med vår närvaro

på varsin sida av jordklotet

kroppsvärme återfunnits i drömmarnas land

innerliga kyssar på axeln talar sin egen melodi

men mörka skuggor dyker upp 

när svartsjuken är större än kärleken

vår saga står vid kanten av en börja och ett slut

kvällarna slutar i tårar 

men stadiga åsikten står ändå för sanningen

i vår digitala värld

vi andas slutligen samma luft

från var sitt håll...

...det är inte enkelt att älska på distans

det är så tjusigt

när ett vi funnits 

i våra varsamma händer

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 215 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-28 16:10



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vackert. Bra beskrivning av kärlek på distans.
2020-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Kärlek på distans är inte det lättaste...mjukt och fint diktat...
2020-05-02

  Nils-Robert
Svårt att låta äkta kärlek strömma med full kraft. Vackert diktat
2020-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vackert och vemodigt!
2020-04-29

    Max Poisé
Oerhört ömt och fragil text. Tilltalar mitt humör idag...tack för denna!
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One