Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som våran kommunikation ibland!


Du vingbärande budskaps kurir..

 


kandukvitrandedärpågrenengenomlysavarjemänniskassjälseiniossvadvidöljerförnågrahemligheter.


 


Kan du, du som kvittrar så käckt,


på din gren. Genom lysa varje mänsklig själ?


 


Kan du se in i oss vad som råder, vad vi döljer inom oss.


 


Kan du se våra hemligheter....




Fri vers (Modernistisk dikt) av danne //
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-27 12:01



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
En kvittrande vårdikt - njutningsfull!
2020-04-30

    ej medlem längre
djur är kloka. visste du att fåglar inte reagerar på infrarött ljus, alls? dom ser det i och för sig, men dom känner varken kyla eller värme. O_O dom lever i en värld av färger och musik, bara. =)
2020-04-27

  WyS VIP
Såå fin och vacker komposition!
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //