Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot ljuset från en förlorad hamn kommer ekon av dig



Vågor på vattnet
och
Ropet i vinden
formar ditt namn

Skall jag resa i gryningen
eller
Om kvällen

Jag vandrar långsamt
och tittar på
små vackra stjärnor i natten

men

Jag är
varken här
Eller där




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 899 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2020-04-27 13:27



Bookmark and Share


  den nakna poeten
Bravo !!!
2020-10-01

  Bodingen VIP
Förbaskat bra, ser en fin bildserie.
2020-04-29

  Nils-Robert
Riktig fin kärlekspoesi. Gillar särskilt rubriken
2020-04-29

  Kungskobran VIP
Jag vacklar mellan hem och dem
hittar jag någonsin hem igen
till det som en gång var
till det ges inget svar
2020-04-28

  Rublev
”Jag vandrar långsamt/och tittar på/små vackra stjärnor i natten”
Din fina dikt väcker tankar.
Ja, livet är en resa, vi är på väg.
Därför är det så viktigt att inte stressa, utan att ha tid att se på det vackra omkring oss, och att prata med andra resenärer!
Och titeln är så vacker,
den är en dikt i sig:
”Mot ljuset
från en förlorad hamn
kommer ekon av dig”

2020-04-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett underbart vackert bildspråk där hjärtats vilsenhet talar.
2020-04-27

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Fint, stämningsfullt.
2020-04-27

  WyS VIP
Fin med en känsla .... hemma där kroppen är i nuet även om hjärtats väg leder dig vidare!
2020-04-27

    ej medlem längre
Du beskriver vilsenheten så fint, med ett stämningsfullt bildspråk.
2020-04-27

    ej medlem längre
Vackert i sitt vemod..
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP