Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Our love...

 

 

have not yet spent our very first night

but tasting already the word euphoria in mind

cozy breakfast in bed

the moment right before a kiss

when you look into my eyes

the sweetest vibes in our warm bodies 

our spirits begin snuggling in real time

trembling in distance

missing emotions burn inside

from every single heartbeat...




Fri vers av Rise Little One
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-27 17:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Små smakbitar av det som komma skall...härligt längtansfullt...
2020-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens längtan blommar i din vackra dikt!
2020-04-28

    Max Poisé
Längtan kan både vara en välsignelse som sjukdom...
Snyggt berättat!
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One