Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna sår

Dina ord skär öppna sår,

precis som havet när det regnar,

precis som lampan när rummet fylls av solsken,

precis som en bok när uppföljaren kommer,

precis som ord när du fortsätter meningen.








Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-27 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här