Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattångest

Ångesten jagar mig som ett svart moln
Den fäster sig vid mitt huvud och surrar
Den surrar om hur dum jag
Hur korkad jag är
Hur vidrig jag är

Ångesten jagar mig som ett svart moln
Den jagar bort min sömn och håller mig i sina klor
Mina skrik fastnar i halsen
Jag är svag
Jag är svagare

Har den rätt?




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-28 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II