Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Du gör stor skillnad i mitt liv!

 

Som en varm och kärleksfull tanke kommer du till mig om natten

Jag saknar dig så mycket men känner trygghet då du finns i mina tankar

Jag vill hålla om dig och låta innerlig kärleksvärme fylla mina sinnen

Du kommer för alltid att finnas nära och min kärlek till dig lever starkt vidare




Fri vers av Kensy65 VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-28 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP