Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HORISONT

I det svarta mörkret, långt borta

Där planeter kollapsar,

Under konstant gravitation,

Där livet inte blivit till,

I det svarta mörkret, långt borta

Där planeter kollapsar,

Kan vi hitta svar,

Till våran existens.




Övriga genrer av SamuelP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-28 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP