Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag loggar ut från poesi.se - grips jag av ...


Varje gång

 jagjag loggar ut från poesi.se - grips av ...

längtan, av sorg för det som var en gång - jag vill inte logga ut!! Jag vill inte!!!!!

sitter inlåst i coronan - vad nu det sedan ska betyda??? - sitter och väntar på en värld, alltså den som var en gång... Men inte kan det ju vara så här ... att vi gamla stofiler bara beklagar oss och suckar - Inte nu... inte här ... inte du .... inte jag ... nej förfan ... varken du eller jag!!! Kram




Prosa av Monika A Mirsch VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-04-28 15:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bra fångat om hur det känns att sitta isolerad. du får fram känslorna på ett skickligt sätt.
2020-07-28

  Eva Langrath VIP
Känner igen mig i känslorna som du får fram i din text.
2020-05-14

  RitaBrunner
Kan känna igen mig i texten. Det är inte lätt att vara i karantän när man inget hellre vill än att träffas och prata. Ångesten är hela tiden närvarande...
2020-05-06

    Annika J
Du visar konkret den mixture av känslor och tankar som coronakrisen skapar hos oss äldre. Vi är så rädda om det liv vi har kvar, vill hinna så mycket, måste bara....Den hetsen får du fram i din text.Kram.
2020-05-01

  Blomma-Stjärna VIP
en känsla som att dö när man loggar ut - för att kontakten med världen sker genom en dator - ja, en sådan tid!
2020-04-28

  Solweig Jansson VIP
Det är svårt att fullt ut fatta den situation vi nu lever i - man blir rädd ! Känns overkligt ! Men jag hoppas, som Lena - vi kommer igen !
2020-04-28

    Lena Staaf VIP
Vemodig och nästan desperat dikt i detta annorlundaliv. Men vi har inte loggat ut från livet helt och hållet. Bara från en del. Och vi kommer igen.
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP