Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara så att du vet! om du listat ut?

A luktar gott.
B luktar gott.
C luktar gott.
D luktar gott.
E luktar gott.
F luktar gott.
G luktar gott.
H luktar gott.
I luktar gott.
J luktar gott.
K luktar gott.
L luktar gott.
M luktar gott.
N luktar gott.
O luktar gott.
P luktar gott.
Q luktar gott.
R luktar gott.
S luktar gott.
T luktar gott.
U luktar gott.
V luktar gott.
W luktar gott.
X luktar gott.
Y luktar gott.
Z luktar gott.
Å luktar gott.
Ä luktar gott.
Ö luktar gott.

Har någon listat ut vad jag menar? Vad som är dolt mellan raderna? Dolt under ytan? Det är så viktigt, att jag vill skriva om det, men kan inte skriva om det rakt ut, för då kan jag bli blockerad. Så döljer det, ömsom visar det, på detta dolda sätt!




Bunden vers av Mim
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-04-29 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim