Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriminalroman i kortversion.

Den bundna versen blev fri.
Var var prosan, som hade bundit versen , till fötter och händer!
På en stol!
Övriga genrer såg på, ovanligt nog i denna kriminalroman, så var denna typ av övergrepp, ett skådespel!
Och dagbok kunde hon inte skriva...
Där hon satt på sin stol!
Tillfördelad förvisso!
Ett övergrepp!
Men nu var hon fri från både stol och Rep!

-Friheeeeet!




Bunden vers av Mim
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-29 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim