Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom alltid ihåg! Du får inte glömma!

Ängla-tarot.
Yoga.
Mindfulness.
Bli din bästa vän.

En fin dikt!
En fin bikt!

Och bikter är finfina.
De betyder att man är nära att ge upp, men har ett litet hopp att resa sig igen.
Å andra sidan kan de betyda, att endast lätta sitt samvete också.





Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-29 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim