Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgonens orosslag


Minnesuret drar igång...


Det finns en tid
innan gryningen

När glömskan
skingras
och minnets fjäder
knarrande drar igång
uret
signerat ditt namn

Pendylen som slår
hårt i hjärtats takt

Återuppväcker
det som fått ro
i drömlös sömn

När minnesuret
åter drar igång

Morgonens orosslag













Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-29 08:37



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Det diffusa tillståndet mellan dröm och vaka, glömska och minne, snyggt framställt.
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP