Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir hela huvudet


Tomt

Sitter i min fåtölj
tar upp ord ur min Minneslåda
besök ögon gåkäpp
Corona sol handla
kärlek ensam glasögon

Jag får inte ihop dom
dricker mitt kaffe
sättter undan lådan
börjar drömma
om svanar lyckliga moln
seglande förbi mitt fönster




Fri vers av Irene Backström
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-29 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström