Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - vissa dagar i livet



en tanke nu
vissa dagar i livet
är bara längtan




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-30 10:01



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Visst är det så .... Dagar kan vara så mycket eller bara gå, som av sig själv.
2020-05-30

  Yrre VIP
Tycker om denna haiku, får mig att fundera.
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP