Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale… "blåbär så när" ... Vi kan välja avstånd innan timmen bli sen, för vi är inte som blåbär där på gren... Vi kan avvärja smitta, bara genom att titta, och se, och hålla på, avståndet då...


HÅLL AVSTÅNDET

 

 

radera mellanrummet

 

fungera som en skuldra

 

någon att luta sig emot

 

 

hållen av avståndet

 

 

det kan kännas långt

 

 

mellan meningarna

 

 

då kan du om du vill

 

 

läsa mellan raderna

 

 

läs i mellanrummet

 

 

hålla av själva avståndet

 

 

det kan rädda liv

 

 

det kan ge mening åt

 

 

själva mellanrummet 

 

 

avståndet

 

 

till ett annat jag

 

 

just idag

 

 

livets

 

 

mening

 

 

i mellanrummet

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-04-29 10:26



Bookmark and Share


  Helena Leijd
att läsa dina dikter här är som att leva i mellanrummet
2020-05-08

  Bodingen VIP
Smart beskrivet!
2020-04-29

    Lena Staaf VIP
Fin text med påminnelse om vad som är viktigast just nu. Men även en nyfiken blick in i ett avstånd som inte behövet vara en tomhet.
2020-04-29

  Flicis VIP
Jo, det låter vettigt i dessa tider, när vi alla måste hålla avstånden och jag undrar om vi ska hålla avstånd också till döda ting ute i samhället?
2020-04-29

  ULJO
Precis. En förstärkning av det experterna råder oss att göra.
2020-04-29

  Öknens Ros VIP
En uppmaning värd att repetera igen och igen!
2020-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP