Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag fryser till liv  

 

 

Dagarna liksom nätterna

Går och går

Och jag nonstop fryser till liv

 

Om natten förblir jag till isblock

 

Oförändrade dagsrutiner

Maträtter

Och sysselsättningar

 

Tills frosten faller igen

 

Midnatt vad livet gav mig

Som en ödes väg som sluten väg

Som skrevs innan jag kom till livet

 

Vägen har inga direkte mål

 

Och jag skakar av döden

Och jag fryser till döden

Och jag tänker på döden

 

Där i slutändan svärmar min Anda vilt i galaxen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2020-04-29 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP