Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens första ord

Öppnar åter
minnesluckan
och kikar
försiktigt ut
efter en drömlös natt

hade glömt
men påminns
direkt

Det första ord
jag hör
när radion
går igång
är på latin och
betyder visst
krona eller krans

Morgonens
först ord

Corona




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-29 15:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
corona
får mitt huvud att dåna
när det tar slut
har vi snart en ny corona på lut
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP