Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättning till 'fragment av minnen'


I nuet

mellan hägg och syren
lurar sorgen

blommande tårar
fyller ljusets rike

handlöst faller jag
in i våren

stoppas av spirande ogräs
vid gravens kant

och syrenerna blommar även i år
i denna värld som stannat av




Fri vers av Gloria Å
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-29 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gloria Å
Gloria Å