Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nuets härlighet


i ett hörn av min trädgård
står två skira björkar
som vinden varsamt smeker

min hängmatta är himmelsblå

sommarens första linnevärme
har bjudit in
till deckarläsning
men jag har svårt
att fokusera

jag ligger bara där ...
stilla och lyssnar

två små tättingar
leker i lövverket
och från en av holkarna
kan jag höra
små dunbollar pocka på föda

jag är fångad ...
nuets härlighet

blå himmel
surrande bin
björkarnas susande
sol som värmer narig vinterkind

längtan har varit stor




Fri vers av Klint
Läst 296 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-29 17:08



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. Känslan väl förmedlad.
2020-04-29

  Nils-Robert
Fin naturupplevelse
2020-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint