Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sKILLNADEN MELLAN en bra haikuförfattare och en sämre!

En bra haiku kan vara fin.
En dålig, visar på författarens slitage av orden.
Väl använda, men endast på väg...
Och inte riktigt DÄR!




Bunden vers av Mim
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-04-30 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim