Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
If it doesn't kill you it makes you stronger


Klokskap

Det som dödar gör oss klokare.




Övriga genrer (Aforism) av Annaemi VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-30 08:38



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Stor sanning!

Tack!
2020-05-06

  Gunnel Eriksson VIP
Först svår att förstå men
efter en stunds funderande
förstod jag och instämmer.
2020-05-01

    Max Poisé
Ju mer jag läser den desto klokare blir den...finurligt tänkt!
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP