Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tung tanke

Idag ett liv
imorgon död!
vad kan vi göra?
Allt är förgäves.




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-30 09:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så kan det kännas! Snyggt.
2020-05-04

  den nakna poeten
kort och gott det finns inget att ta bort eller lägga till bra gjort bravo!
2020-05-02

    Tidsljus
Det där är den lättaste och mest befriande tanken. Jag leviterar.
2020-04-30

  Öknens Ros VIP
Ledsamt hamna i tankar som tar energi. Att göra/unna sig en liten sak är ett steg på vägen.
2020-04-30

  bibbi ahrnstedt
Tack, att älska och tacksamhet tycker jag räcker hälsning Bibbi
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP