Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljust uppvaknande


i becksvart dvala
kunde jag inte se mer än konturerna
av våra drömmar

nu när ljuset kommit åter
ser jag skönheten som du talat om
... och som du kallar vår kärlek




Fri vers av Klint
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-30 14:47



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert.
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint