Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten.

När livet tar en paus. Stannar upp för reflektion. När hjärnan behöver vila. När hela kroppen skriker ut i smärta.
Jag är inte självmordsbenägen. Jag orkar bara inte leva. Jag är rädd för morgondagen. Rädd för var livet för mig vidare.
Jag önskar förändring. Men vet inte till vad. Jag vill älska och bli älskad tillbaka. Leva i tvåsamhet.
Men skräcken över att bli sårad och krossad. Igen. Gör att jag väljer ensamheten.




Fri vers av Nicke Pistol VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-04-30 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP