Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

Du tog i mig
när det behövdes

du håll hårt om mig
men sanden rinner ur
mina fingrar snabbare

än igår

du visade vägen
när jag hade fallit

men nu är det dags
att falla utan dig

för jag kan
resa mig upp

utan dig i min hand




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-30 21:41



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fint format med ord i säkra bilder!
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I