Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 juli 2019

It's history
my comeback
while they can
my man tonight

It's easy
big in Servia
when tonight
be tight

Big in Servia
the eastern
I'll sleep
by your side




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-30 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig