Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen över dig ger mersmak!

Glädjen över dig är så stor...
Att jag vill ge dig en lillasyster eller lillebror!
Men det är inte bara upp till mig Här, du får nog fråga far din Där!




Bunden vers av Mim
Läst 81 gånger
Publicerad 2020-05-01 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim