Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort notis om Mersmak, ett nytt rön!

Mersmak!
Den fjärde kulglassens smak på sommaren.
Mersmak! Den femte smaken, istället för Umami, har den bytt namn till MERSMAK!




Bunden vers av Mim
Läst 67 gånger
Publicerad 2020-05-01 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim