Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vintern

Utom av sig
jaget utanför alltså

Jag gick ut
Gick rakt ut i kylan
Visste inte bättre

- Har hört talas om gröna öron
mina känns mer som blomkål
Så blir det kanske när en brottas, förresten
jag höll mintpastiller i handen
tills dom blev kladdiga
första gången jag träffade dig

Orden blir kristalliserade i luften

Vilka ord skulle kunna ha nått dina öron
Vilket föll ner på marken
Vilka ord bildade rimfrosten i skägget





Fri vers av Thomas
Läst 257 gånger
Publicerad 2020-05-01 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas