Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 september 2019

Och låt oss gå
vi kan åka
följ mig
låt oss gå

Hade aldrig
simpel REA
mina ögon
allt som finns

Så nära
för nära
allt du
kan röra




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-01 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig