Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till G. När alltet kommer kring.

jag
en bit näver
ett strå
ett litet trassel
längtade sitt öde

din första gnistas beröring
öm varmm och stark

Jag fattar eld!
Jag som längtat!

brinner nu med dig
gnistrar och sprakar med dig
lyser upp lägret med dig

en plats i ökennatten
här kan jag andas
vi sitter nära
de slickande lågorna fyller min själ
Du är min hetta och härd

Min flammande Ros




Fri vers (Prosapoesi) av Gnister
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-01 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gnister