Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker vår

En vacker vår,
Något jag hoppas,
Pågår så långt det går,
Dock fast i ett skakt,
Rädd att ramla eller gå på,
Så ormen där nere har blodad tand så vass.

Hungrig och iaktagen,
Rör mig med sans,
Sanna dessa ord; dit vapen; lansen
Elegans i min dans biter En sin svans

Mörkret anländer dock i samklang,
Jag kan hantera mörker,
Men inte att vara färgglad och grann,
Motvilligt biktar jag mig,
För ibland är det mörker som jag söker.

Jag var en skugga,
Länge nog att skuggan känns sann,
Som en skugga förmögen jag var,
Sällan svårt att lugnt plugga,
En chans till jag vann,
Även om det bara så finns en essens kvar.




Fri vers (Fri form) av Preech
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-01 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preech
Preech