Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsutrustning

ljuset så starkt härinne
vågar jag titta rakt in i en svetslåga
eller bara sträcka fram handen
känna strålarna av din värme

får jag skador för livet om jag tittar rakt in
jag har skyddsglasögon
öppnar ändå
måste se nåt äkta




Fri vers (Prosapoesi) av Gnister
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-05-01 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gnister